Wedstrijdverslag

Competitie: De Meister 1 - The Rabbits.....8 - 2

Het is weer zover vrijdagavond dart-avond. Deze week moeten we het opnemen tegen de nummer 1 in de ranking De meister in Geleen. Rick mag het spits afbijten voor vanavond, hij mag tegen dennis gooien. Het is dennis die mag beginnen. Ze beginnen allebei niet al te best maar dan weet Dennis de eerste leg toch te shotten met een mooie finisch van 110( tripple 20 een afzwaaier naar de 12 en shot met dubbel 19). Rick begint de tweede leg iets beter en weet hem te shotten met dubbel 20. Stand 1-1. De laatste leg gaat gelijk op maar ze komen allebei ongelukkig uit rick op 3 en dennis op 5 maar dennis weet hem eerder te shotten als rick met dubbel 1.

Tweede aan de beurt van vanavond is Gina(Giny)(onze eerste BOB). Gina verliest het bullen dus mag Roger beginnen. Ze beginnen allebei redelijk goed. Roger staat voor met punten maar weet zijn dubbel niet te raken dus de eer is aan Gina om deze leg uit te gooien via 4 dubbel 2. Tweede leg. En weer gooien ze redelijke punten maar het is toch Roger die uiteindelijk dubbel 1 shot na verschillende pogingen weer. En de laatste leg is Roger niet meer te houden twee 100 achter elkaar en mist dan ook nog een 110 finish maar shot toch met dubbel 16.

Derde aan de beurt is Silvia(Supersil)en ze mag het opnemen tegen Patrick. Ze beginnen allebei matig aan de partij. Patrick mist een 118 finish maar Silvia weet die leg te shotten met dubbel 9. In de tweede leg komt Patrick iets voor met punten maar slechte score wisselen zich toch af en toe af met goeie score's. Maar patrick weet hem toch te shotten via 12 dubbel 6. De laatste leg begint Silvia slecht maar komt heel snel weer terug om twee keer achter elkaar 100 te gooien maar patrick weet toch weer iets eerder te shoten dan silvia met dubbel 14.

Vierde aan de beurt is Rouven(the roof)(Onze tweede bob van vanvond). Het is Francis die mag beginnen: bulls eye raakt hij in het midden maar start vervolgens slecht met z"n eerste leg Rouven daarin tegen gooit een leuk pijltje. Aardig dus. Rouven dus heeft ook een mooie 35 finish via 3-16-dubbel acht(hij heeft tenslotte ook drie pijlen he waarom ook niet dus). Tweede leg gaat iets beter voor Francis maar Rouven staat nog steeds redelijk te gooien en door onze Voorzitter die vanavond niet zo heel goed is met tellen zet rouven zich weg op dubbel 15. Maar shot dan toch via een leuke omweg 15-tripple 3 blijft dus 6 over en na een paar pijlen weet the roof hem toch te shotten met dubbel drie.

De vijfde van vanavond is Hubert(haloo). Leroy mag beginnen. Van beide kanten matige score's, maar Hubert weet toch 2x 100 te gooien en daarop loopt hij uit op zijn tegenstander en weet hem dan te shotten met 4-dubbel 2. Weer een matig begin van beide kanten maar toch weet Hubert hem eerder te shotten dan de tegenstander met dubbel 7.

De laatste single van vanavond mag ik dan aantreden, de teamcaptain (Spikey Mikey). Michael wint het bullen. Zeer matige score's weer van beide kanten zoals de hele avond wel een beetje. Af en toe wordt er toch wel eens per vergissing een leuke tripple gegooid. Michael weet hem toch weg te zetten op dubbel 18 en shot hem dan ook met de eerste pijl. Ron begint z'n tweede leg beter als michael bv 100-83. Maar waar Michael z'n pijlen naar toe gaan weet niemand(zijn toe aan een nieuwe tom tom). Ron shot dus met dubbel 16. Derde leg gooit Michael beter als Ron maar Michael weet hem niet te shotten, maar Ron dus wel met 16 dubbel 8.

Tussenstand na de single's is dan ook 4-2 voor de tegenstander.

De Dubbels.
Nu moeten we alles op alles zetten om deze partij nog hopelijk met 6-4 te winnen.

TAC-TIC: Rick en Rouven VS. Dennis en Ron
De tegenstanders hebben wat meer geluk op de tripple's dan onze beide heren. De tegenstanders gooien dus ook een beetje makkelijk de getallen en winnen de eerste leg. Tweede leg gaat iets beter en komt een mooie bull thriller na twaalf pijlen of zo iets (we zijn de tel kwijt geraakt) is het toch de tegenstander die weet de Bull thriller te winnen.

501 DUBBEL IN DUBBEL UIT: Silvia en Hubert VS. Roger en Leroy
De tegenstanders weten eerder de Dubbel te raken als wij daardoor komen we een beetje achter te staan met ±200 punten. Silvia weet de dubbel 8 dan toch te raken en beginnen met een inhaal race zo blijft er dan 51 staan en silvia weet hem te shotten via (niet de 19 dubbel 16 zoals gewoonlijk) maar via 17 dubbel 17 ook een mooie toch? De tweede leg gaat hetzelfde ongeveer en de tegenstanders shotten hem dan ook eerder als wij. Dus weer een derde leg zoals ook al bijna de hele avond. De tegenstanders gooien hem dan ook meteen in met dubbel 10 maar ze weten hem toch eerder te shotten als wij dus 2-1 voor hun.

DE 701: Michael en Gina VS. Patrick en Francis
De eerste leg gaan de punten redelijk goed aan onze kant tegenstanders iets minder. De schrijver raakt af en toe de weg kwijt na de mooie pijlen van gina. Want gina heeft zo z'n eigen telling vooral op 14-11-en de 16 mooie punten. We weten hem dan toch weg te zetten op dubbel twee en Michael weet hem dan ook te raken met zijn eerste pijl. Tweede leg zijn het de tegenstanders die de mooie punten gooien,maar toch blijft het gelijk opgaan. De tegenstanders komen ook op een dubbel (dubbel 1) en shotten. Dus weer wordt er een derde leg gespeeld. Wij gooien betere punten als de tegenstanders en komen dan ook ±250 punten voor te staan maar door een klein foutje van Spikey mikey die 19 over heeft en hem weg zet op dubbel 1 en niet weet te shotten, is het de tegenstander toch eerder die shot met 54 via 18-4 en dubbel 16.

Na de koppels tussenstand 7-2

Nu de belangerijkste ronde, DE BIERLEG gaat tenslotte voor een rondje he? oja en één punt.

We beginnen matig waardoor de tegenstander toch voorkomt met de punten wij staan op 304. En onze teamcaptain zegt tegen Hubert als jij 180 gooit shot ik hem met 124. Dus Hubert begint met tripple 20 tweede pijl ook tripple 20(en ik denk ojee moet ik hem dadelijk ook nog gooien ook) maar jammer genoeg mist Hubert de laatste tripple. Dus we hebben 164 staan toch nog een finish en de tegenstanders komen steeds dichter in de buurt van de dubbel acht. En ja we mogen toch proberen om te shotten met 164 en Michael mist direct de tripple 20 of 18 en gooit een 1 dus weg high finish maar de tegenstanders weten dan toch dubbel 8 te shotten.

DE EINDUITSLAG IS DAN OOK 8-2 VOOR DE MEISTER

Dus volgende keer beter
Volgende week de De Paesjsjtal 2 thuis dus tot dan

© was getypt Michael alias Spikey Mikey